Orthomoleculair therapeut Vuren

Heeft u last van huidproblemen, allergieën, slaapproblemen, depressies, klachten bij uw zwangerschap of andere lichamelijke of psychische problemen? Dan is Venema Homeopathie dé oplossing voor u. Wij zijn de orthomoleculair therapeut Vuren en omstreken. Een orthomoleculaire behandelwijze is een ander woord voor het werken met stoffen die het lichaam zonder schade kan gebruiken en verwerken.

Wat doet een orthomoleculair therapeut Vuren?
Een orthomoleculair therapeut Vuren behandelt op een elegante natuurlijke wijze. Hierdoor geven we het lichaam zelf het vermogen om op een natuurlijke manier weer in balans te komen. Er wordt gekeken naar het gehele persoon, ieder persoon heeft dus zijn eigen homeopathische geneeswijze en voor ieder persoon zijn er dus andere homeopathische middelen nodig.

U kunt bij ons terecht voor alle soorten klachten, niet alleen lichamelijke klachten maar ook psychische problemen. Daarnaast zijn onze consulten voor zowel volwassenen als kinderen.

Graag bespreken wij met u waardoor de klachten zijn ontstaan, zo kan er het meest effectief behandeld worden. Er zijn namelijk veel diverse soorten homeopathische middelen en hier moet goed over nagedacht worden. Aan de hand van de symptomen en klachten wordt er dan een keuze gemaakt voor de beste behandeling. Het is ons doel om uw klachten en symptomen verleden tijd te maken op een natuurlijke wijze. Bent u geïnteresseerd in een consult met een orthomoleculair therapeut Vuren? Neem dan contact met ons op.

Contact
Wij zij gevestigd in Gorinchem maar ook is een huisbezoek of telefonisch consult mogelijk. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over een orthomoleculair therapeut Vuren? Neem vrijblijvend contact met ons op! U kunt ons bereiken via de mail: info@venemahomeopathie.nl of via de telefoon: 06-29551420

Orthomoleculair therapeut [pb-city]

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht