Levend bloed analyse Arkel

Wil jij een check up van je bloeddruk, hartslag, bloedsuikerspiegel, HB-waarde en hematocriet waarde van het bloed en tevens zien of jouw bloedcellen er gezond uitzien via de microscoop? Dan is levend bloed analyse Arkel geschikt voor jou! Dit is een onderzoeksmethode waarbij we kijken naar de kwaliteit van verschillende elementen van het bloed. Het is bijzonder waardevol bij de beoordeling van patiënten die lijden aan chronisch ziekten, bacteriële problemen, infectiegevoelige kinderen, schimmelproblematiek, toxische belasting en meer.

Hoe werkt levend bloed analyse Arkel?
Naar aanleiding van een klein prikje en een paar druppels bloed kunnen we afwijkingen of defecten aan bloedcellen opmerken. Zo kijken we bijvoorbeeld naar de vorm van de rode bloedcellen, wat kan aangeven hoe het gesteld is met de werking van organen zoals de lever en de milt. Ook de mate van activiteit van de witte bloedcellen (en dus de activiteit van het immuunsysteem) kunnen we afzien in diezelfde druppel bloed. Daarnaast stellen we vast of er elementen in het bloed aanwezig zijn die daar niet in thuis horen, zoals gistcellen en bacteriën. Dit onderzoek is uitermate geschikt voor onder andere de detectie van het candidasyndroom, het postviraal syndroom (ME) en afwijkingen aan het immuunsysteem. Bent u geïnteresseerd in een levend bloed analyse Arkel? Neem dan contact met ons op.

Contact
Wij zij gevestigd in Gorinchem maar ook is een huisbezoek of telefonisch consult mogelijk. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over levend bloed analyse Arkel? Neem vrijblijvend contact met ons op! U kunt ons bereiken via het contactformulier, de mail: info@venemahomeopathie.nl of via de telefoon: 06-29551420

levend bloed analyse [pb-city]

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht