Homeopathie Arkel

Homeopathie Arkel is een oude geneeswijze die tweehonderd jaar geleden is ontwikkeld door Samuel Hahnemann, een Duitse arts en scheikundige. Homeopaten blijven deze geneeswijze steeds verder ontwikkelen en verfijnen.

Naast uw lichamelijke klachten worden ook uw gemoedstoestand en uw mentale functioneren besproken om een duidelijk beeld van u te krijgen. Wanneer zijn de klachten begonnen, hoe ervaart u de klacht, hoe gaat u ermee om, wat is de rode draad in uw verhaal? Ieder levensverhaal is uniek, het homeopathische middel past bij u als een sleutel in een slot.

Hoe verloopt een consult bij homeopathie Arkel ?
Afhankelijk van de duur van de klachten kan de weg naar gezondheid korter of langer zijn. Acute klachten kunnen snel genezen. Chronische klachten kunnen meer tijd nodig hebben. De consulten zijn in gespreksvorm. Het eerste consult duurt anderhalf uur. De vervolgconsulten duren een uur. Meestal zijn een paar consulten nodig. De meeste zorgverzekeraars vergoeden (een deel van) de consulten. Mocht u daar prijs op stellen dan rapporteer ik naar de huisarts. Indien het nodig is verwijs ik u (terug) naar de huisarts.

Het intakegesprek homeopathie Arkel
Om u goed te kunnen helpen neem ik een intakegesprek af, daarin zetten wij uw gegevens in een dossier. Dit gebeurt door middel van het luisteren naar u, vragen te stellen en het zoeken van een passend homeopathisch middel. Na het eerste consult wordt direct een afspraak gemaakt voor een vervolgconsult. Deze is 4 tot 6 weken na het eerste consult. De bedoeling van de vervolgafspraak is om te kijken of het homeopathische middel al dan niet de klachten verbetert

Contact
Wij zij gevestigd in Gorinchem maar ook is een huisbezoek of telefonisch consult mogelijk. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over homeopatie Arkel ? Neem vrijblijvend contact met ons op! U kunt ons bereiken via het contactformulier, de mail: info@venemahomeopathie.nl of via de telefoon: 06-29551420

Homeopathie [pb-city]

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht